Over Frame21

Een heerlijke kop koffie in de WIFI-Lounge? Een partijtje tennis of potje petanque op het sportdak? Een informele drink met andere residenten in Bar21? Het kan allemaal in Frame21 Business & Event Center.

Frame21 is een flexibele werkomgeving waarin creativiteit ruimte krijgt en ruimte creatief wordt ingevuld. De sfeer in Frame21 is hyperprofessioneel en tegelijkertijd erg ontspannen. Hoe groot of klein uw onderneming ook is en voor welke kantooroplossing u ook kiest, bij Frame21 voelen u, uw collega’s en uw gasten zich meteen thuis. Groeit uw onderneming? Prima, dan voorzien wij meer kantoorruimte voor u!

De naam Frame 21 verwijst enerzijds naar het stalen frame van het karakteristieke gebouw en anderzijds naar de vlakbij gelegen afrit 21 van de E313, de autosnelweg die Antwerpen verbindt met Limburg. De uitstekende bereikbaarheid maakt van Frame21 een uitgelezen locatie om te ontsnappen aan files of om meetings te houden. Dat kan in onze diverse vergaderruimten, ook indien u geen kantoor hebt in Frame21.

Ook voor events bent u bij Frame21 aan het juiste adres! Voor bedrijfsevenementen en presentaties tot 300 personen kunt u terecht in de aula van het Event Center. U kan ook gebruik maken van Bar21 voor uw receptie, klanten events of afterwork drinks.

Over Frame21

Wil je meer weten? Email ons of geef ons een belletje 014/ 21 21 21.